5 unieke restaurants in New York

amerika vlag

In New York (of van plan om te gaan) en uniek dineren? Dan zijn deze 5 unieke restaurants in New York wellicht een leuke optie! Van dineren met weergaloos uitzicht, tot restaurants die ook in films voorkomen. Ontdek nu!


Lees verder

Een unieke restaurantervaring in New York? Dit zijn 5 leuke restaurants!

New York is een stad waar je veel restaurants kunt vinden, zoveel dat het kan dat je door het bos de bomen niet meer ziet en dus niet weet welk restaurant je moet kiezen. Heb je zin in een unieke eetervaring in New York? Bekijk dan onze 5 favoriete restaurants waar je zo’n unieke ervaring kan beleven!

The View

New York staat bekend om zijn imposante skyline, deze staat vaak op postkaarten, posters en achtergronden. Het restaurant “The View” biedt je de mogelijkheid om de skyline van New York te bekijken, en dat terwijl je geniet van heerlijke gerechten! Het restaurant vind je immers op de 48ste verdieping van het Marriott Marquis Hotel. Waar je plaatsneemt in het restaurant maakt niets uit, het restaurant draait namelijk elk uur 360°. Helaas hangt er aan zo’n luxe wel een redelijk stevig prijskaartje, reken voor een volwassene ongeveer 75 euro voor een diner. Vind je dit te duur? Geen probleem, bestel dan gewoon een cocktail en geniet zo toch van het prachtige uitzicht!

Hard Rock Café

Hard Rock Café is een populaire restaurantketen die je in veel grote steden vind, ook in New York. In de restaurants kun je onder andere burgers eten en heerlijke cocktails drinken. Terwijl je geniet van je maaltijd in het restaurant, kun je ook genieten van de legendarische rockmuziek die te horen is in het restaurant.

Ook de ligging van het restaurant is uitstekend, het restaurant bevindt zich namelijk pal op Times Square. Je kent nu dus al een goed restaurant voor je bezoek aan Times Square!

How I Met Your Mother Café

Ben je een fan van de serie How I Met Your Mother, en wil jij ook eens aan de bar zitten waar de personages 9 seizoenen lang ook zaten? Dan moet je naar het How I Met Your Mother Café gaan! De bar was namelijk lang het decor van de serie, en je kunt er nu zelf genieten van heerlijke gerechten en dranken.

The River Café

Wil je de skyline van Manhattan bewonderen? Dan moet je niet in Manhattan zelf, maar wel aan de overkant zijn. Daar vind je vlak onder de Brooklyn Bridge “The River Café”. In dit restaurant kun je op elk moment van de dag komen eten, je kunt er namelijk ontbijten, lunchen en dineren. Tijdens je maaltijd geniet je niet alleen van het eten, maar ook van de skyline van Manhattan. ‘s Avonds zijn de wolkenkrabbers verlicht, waardoor de skyline nog spectaculairder is.

Bubba Gump Shrimp restaurant

De naam “Bubba Gump” komt je misschien bekend voor. Het verwijst namelijk naar de populaire film “Forrest Gump”. Dat heeft een reden, alles in dit restaurant is namelijk gebaseerd op de film. Zo vind je er een speciaal decor en informatie en foto’s uit de film.