American museum of nation history

Direct naar de aanbiedingen?

Op zoek naar aanbieders voor deze reis? Citytrip-NewYork.be heeft de beste aanbieders voor deze reis geselecteerd.

De aanbieders zijn betrouwbaar en hebben scherpe prijzen, bekijk en vergelijk ze daarom snel!

Bekijk alle aanbieders
Connections New YorkBooking.com hotelssunjetsStedentrips LogoExpedia ReizenjetairE-Bookers

American museum of natural history

Het American museum of natural history, afgekort AMNH, is een natuurhistorisch museum dat u niet mag missen als u een citytrip New York maakt. Leer hier meer over het museum en ook over hoe u het museum kan bezoeken.

Geschiedenis van het american museum of natural history

Het museum werd geopend in 1869. Het museum was gevestigd dichtbij het Central Park. Theodore Roosevelt Sr. Was één van de oprichters van het museum.

Ruimtes in het museum

Bij binnenkomst is er de ‘Butterfly conservatory’, hier vliegen veel vlinders rond. Verder is er de ruimte met opgezette dieren. Hier worden opgezette dieren tentoongesteld in hun eigen omgeving. Er zijn dus plekken met bergen, woestijn en bos. Ook is er de ocean life verdieping. Hier wordt aandacht besteedt aan het leven onder water. Hier wordt de evolutie van veel dieren duidelijk en zijn er veel opgezette waterdieren te vinden.

Op een andere verdieping is meer de vinden over de oude indianen. Hier is veel te vinden over hun cultuur en de gebruiksvoorwerpen die ze hadden. Ook zijn er tentoonstellingen en voorstellingen.

Bezienswaardigheden

Het museum beschikt over een grote groep opgezette dieren, hieronder vallen onder andere Afrikaanse, Aziatische en Noord-Amerikaanse zeezoogdieren. Ook is er een opgezette blauwe vinvis te zien. Verder is er een 20 meter lange oorlogs kano te zien van de de Haida’s. Dit volk leeft op de Koningin Charlotte-eilanden gelegen in Brits-Columbia. Ook heeft het museum de Star of India, de grootste saffier ter wereld. Verder is er een verdieping met de historie van gewervelde dieren, zoals dinosaurissen. Op deze afdeling staat onder andere de grote opgezette Allosaurus en Barosaurus.

museum of natural history

De zaal ‘Human biology and Evolution’ laat de evolutie zien van de mens. Er is een tentoonstelling die de evolutie van de Homo Sapiens laat zien. Ook zijn er 4 opstellingen van de voorouders van de moderne mens. Verder zijn er veel voorwerpen uit de tijd te vinden, zoals andere skeletten en gebruiksvoorwerpen.

Bijzondere kenmerken van het museum of natural history

In de films van ‘Night at the museum’ is de voorgevel van het museum te zien, hoewel de scenes zelf opgenomen zijn in een studio, waren de bezoekersaantallen fors gestegen tijdens de periode toen de film uitkwam. De dinosaurus die in de film tot leven komt is de opgezette Allosaurus.

In 1964 werd de Star of India samen met de Eagle Diamond en de DeLong Star Ruby gestolen door enkele dieven. Nadat ze opgepakt waren DeLong Star Ruby en de Star of India teruggevonden in een kluisje op een station. De Eagle Diamond echter werd nooit teruggevonden.

Citytrip New York boeken?

Doet u een citytrip naar New York? Dan is een bezoekje aan het American Museum of Natural history zeker de moeite waard! Bekijk onze aanbieders voor een goede deal naar New York!

Over ons: Citytrip-Newyork.be

Citytrip-NewYork.be is opgezet om het klanten makkelijker te maken te navigeren tussen meerdere aanbieders en aanbiedingen. Samen met andere reisbureaus hebben wij een website gemaakt die het gemakkelijk maakt te navigeren tussen de vele citytrip New York mogelijkheden die er zijn.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*