citytrip new york 2015

Direct naar de aanbiedingen?

Op zoek naar aanbieders voor deze reis? Citytrip-NewYork.be heeft de beste aanbieders voor deze reis geselecteerd.

De aanbieders zijn betrouwbaar en hebben scherpe prijzen, bekijk en vergelijk ze daarom snel!

Bekijk alle aanbieders
Connections New YorkBooking.com hotelssunjetsStedentrips LogoExpedia ReizenjetairE-Bookers

Citytrip New York 2018

Wil jij volgend jaar een onvergetelijke citytrip maken? Wil jij kennis maken met een totaal andere cultuur en omgeving? Boek dan nu een citytrip New York 2018 en laat je overweldigen door The Big Apple.

Vergelijk direct alle citytrip New York aanbieders:

[sc:reisorganisatiesall]

Citytrip New York 2018

Je bent hier aan het juiste adres voor het vinden en boeken van citytrips naar New York in 2018. Wij doen elke dag ons best om de beste en goedkoopste citytrips naar New York voor jou te vinden. Daarnaast kun je op deze website veel informatie over de stad vinden.

Al onze aanbieders van citytrips naar New York zijn zorgvuldig geselecteerd. Al onze aanbieders staan te boek als zeer betrouwbaar en voordelig. Het is bij de meeste aanbieders mogelijk om een vlucht en accommodatie tegelijk te boeken. Vaak ben je op die manier een stuk goedkoper uit dan wanneer je de vlucht en overnachting apart zou boeken.

Over New York

New York is de grootste stad van Amerika met meer dan 9,5 miljoen inwoners. Het is hiermee ook gelijk een van de dichtstbevolkte stukken aarde op de wereld. New York is een echte wereldstad met een belangrijk zakendistrict. New York heeft echter ook veel invloed op mode en kunst en je kunt er geweldig shoppen.

In de 17e eeuw werd het gebied dat nu New York is, Nieuw-Amsterdam genoemd. De Nederlander Peter Minuit kocht het stuk land voor omgerekend 700 euro van de Indianen. Toen de stad Brits eigendom werd, werd de naam veranderd naar New York.

Bezienswaardigheden New York

Er is in New York zo enorm veel te zien dat je bij een citytrip New York werkelijk ogen te kort komt. Veel van de wijken en gebouwen in New York zijn beroemd over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building. Ook wordt er gebouwd aan het nieuwe One World Trade Center, dat misschien wel open is wanneer je in 2018 een citytrip New York maakt. Naast veel indrukwekkende gebouwen zijn er nog veel meer typisch New Yorkse bezienswaardigheden.

Een van de bekendste plekken van New York is Central Park. Dit enorme park bevindt zich in Manhatten en trekt elk jaar 25 miljoen bezoekers. Zeker een bezoekje waard dus wanneer je op citytrip naar New York gaat. Ook het wereldberoemde museum The Met is een bezoek waard. Dit museum wordt gezien als een van de belangrijkste en meest vooraanstaande musea van de hele wereld.

Wat te denken van het bruisende Times Square in het hartje van New York? Een bezoek aan Time Square mag je tijdens een citytrip New York zeker niet overslaan. Je zult versteld staan van het enorme aantal aan iconische gele taxi’s dat je in het centrum tegenkomt. New York wordt niet voor niets The City That Never Sleeps genoemd.

Over ons: Citytrip-Newyork.be

Citytrip-NewYork.be is opgezet om het klanten makkelijker te maken te navigeren tussen meerdere aanbieders en aanbiedingen. Samen met andere reisbureaus hebben wij een website gemaakt die het gemakkelijk maakt te navigeren tussen de vele citytrip New York mogelijkheden die er zijn.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*