Fietsen new York

Direct naar de aanbiedingen?

Op zoek naar aanbieders voor deze reis? Citytrip-NewYork.be heeft de beste aanbieders voor deze reis geselecteerd.

De aanbieders zijn betrouwbaar en hebben scherpe prijzen, bekijk en vergelijk ze daarom snel!

Bekijk alle aanbieders
Connections New YorkBooking.com hotelssunjetsStedentrips LogoExpedia ReizenjetairE-Bookers

Fietsen in New York

Veel vakantiegangers gaan tijdens hun citytrip New York op de fiets de prachtige stad ontdekken. Dit komt doordat het autoverkeer in New York vaak vast zit. In New York zijn er tijdens uw fietstochten ook nog tal van mooie parkjes en rivieren waar u langs kunt fietsen. Een fiets huren tijdens uw citytrip naar New York is een echte aanrader.

Direct New York aanbieders vergelijken:

[sc:reisorganisatiesall]

Waar kunt u het beste fietsen huren?

Wanneer u in New York bent is het een aanrader om uw fietsen te huren in Central Park. Dit is zonder meer de beste plek om te fietsen in New York. In Central Park zijn ten eerste geen auto’s te vinden en er zijn vele prachtige fietspaden die u kunt volgen. Een fietstocht door New York is goedkoop en leuk. Voor 6 euro heeft u al vaak een fiets voor 2 uur en daar zit een slot en helm bij!

Uw fietstocht van tevoren in plannen

Veel reisorganisaties die citytrips naar New York aanbieden geven u de mogelijkheid om uw fietstocht van tevoren te reserveren. Dit is handig omdat u ten eerste verzekerd bent van een goede fiets en ten tweede veel informatie mee krijgt over de beste fietsplekjes in New York. Ook zijn er veel gidsen die u op de fiets rond New York kunnen begeleiden. Dit zal voorkomen dat u de weg kwijt raakt!

Wat zijn volgens ons de beste fietsplekjes in New York?

Voordat u de beste plekjes lees moet u zich realiseren dat elke bestemming een fietstocht is van gemiddeld 2 uur(als u vertrekt vanaf Central Park)

De Brooklyn Bridge is een perfecte bestemming als u een fietstocht maakt. Wanneer u hier fietst kunt u veel hoogtepunten van New York van een afstandje bewonderen.

brooklynn bridge fietsen

De Hudson River is ook een fietsbestemming die u niet mag missen als u een fietstocht maakt. Neem uw camera mee als u een fietstocht maakt langs de Hudson River, want er is veel te zien!

hudson river

Ook is natuurlijk Central Park een leuke fietsbestemming. Het kost u ongeveer 2 uur van uw tijd om een volledige fietstocht door Central Park te maken.

central park

Een citytrip New York boeken in combinatie met fietstochten?

Wij raden aan om goed alle organisaties op onze website te vergelijken. Voor de beste en goedkoopste Citytrip naar New York! Bekijk snel onze aanbieders op de organisatie pagina van onze website!

Over ons: Citytrip-Newyork.be

Citytrip-NewYork.be is opgezet om het klanten makkelijker te maken te navigeren tussen meerdere aanbieders en aanbiedingen. Samen met andere reisbureaus hebben wij een website gemaakt die het gemakkelijk maakt te navigeren tussen de vele citytrip New York mogelijkheden die er zijn.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*