Vliegtickets New York

Vliegtickets New York

amerika vlag

Alle vliegtickets naar New York vergelijken? Op deze pagina vind je een handig overzicht met de voordeligste aanbieders. Zo boek je eenvoudig & snel jouw ticket naar The Big Apple!


Bekijk reizen
Taxi's in New York City

De beste vliegticket promoties? Bekijk deze aanbieders!

Alles over het boeken van een vliegticket naar New York

Droom jij ervan om een trip te maken naar New York? Dat is een goed idee, New York is immers een zeer boeiende stad die je zeker gezien moet hebben! Wanneer je naar New York wilt moet je uiteraard het vliegtuig nemen, hiervoor moet je vliegtickets kopen. Maar waar kun je voordelig en veilig vliegtickets bestellen naar New York, en waar moet je rekening mee houden als je vliegtickets naar New York wilt bestellen? We beantwoorden het allemaal in dit artikel!

Waar bestel je vliegtickets naar New York?

New York is een van de populairste en belangrijkste steden ter wereld, het is daarom ook logisch dat veel vliegtuigmaatschappijen vliegtickets voor New York aanbieden. Enkele van deze vliegtuigmaatschappijen zijn: Brussels Airlines, Delta, Air France, SWISS, British Airways, Lufthansa, KLM, Icelandair en American Airlines. Zoals je ziet, zijn er veel vliegtuigmaatschappijen.

Om tussen al deze vliegtuigmaatschappijen de beste keuze voor jou te maken, bestaan er vandaag de dag heel wat websites die je de mogelijkheid bieden om vliegtickets te vergelijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: cheaptickets.be, skyscanner.nl, en vliegtickets.be. Op deze websites kun je je reisdata, het aantal personen en andere wensen ingeven. Wanneer je dit gedaan hebt, zal de website zoeken naar vluchten en de voordeligste tonen.

Vliegtickets New York: waar moet je rekening mee houden?

Wanneer je vliegtickets naar New York boekt, zijn er een aantal zaken waarmee je rekening moet houden. Zo vermijd je onaangename verrassingen, en kun je voordeligere vliegtickets kopen.

New York staat immers bekend als een redelijk dure stad. Dit komt onder andere door de prijzen van vliegtickets naar New York. Er zijn toch enkele manieren om goedkoop vliegtickets te kopen, om zo je trip naar New York betaalbaar te houden.

Schoolvakanties

Tijdens schoolvakanties hebben kinderen geen school, en daarom vertrekken gezinnen in die periodes op vakantie. Doordat er in de schoolvakanties zoveel mensen het vliegtuig willen nemen, stijgen de prijzen van vliegtickets drastisch. Om deze reden is het een goed idee om vliegen tijdens schoolvakanties te vermijden.

Tussenstops

Vliegtickets met een tussenstop zijn veel goedkoper, en dat terwijl je weinig tijd verliest. Enkele van de luchtvaartmaatschappijen die tussenstops aanbieden zijn: Lufthansa, Air France, SAS, British Airways en Air Canada.

De juiste luchthaven

Wanneer je vliegtickets naar New York wilt boeken, is het cruciaal om de juiste luchthaven te kiezen. In New York kan je kiezen tussen drie internationale luchthavens: John F. Kennedy International Airport, LaGuardia en Newark. De meeste vliegtuigen vliegen op Newark en John F. Kennedy Airport (JFK). Het prijsverschil is niet altijd groot, maar het is altijd een goed idee om na te gaan of een luchthaven goedkoper kan zijn voor jou.