Citytrip New York met vlucht

amerika vlag

New York is een van de populairste reisbestemmingen van de hele wereld. The City That Never Sleeps heeft ook zo enorm veel te bieden, dat er voor iedereen wel iets moois of interessants te zien of doen is. Tegenwoordig kun je voordelig op reis naar The Big Apple door een citytrip New York met vlucht te boeken.


Lees verder

Waarom een vlucht hotel boeken naar New York?

Een citytrip New York met vlucht boeken is vaak een stuk voordeliger dan een hotel en vlucht apart boeken. Bij ons kunt u terecht bij diverse aanbieders om deze zogenaamde pakketreizen te boeken. Daarnaast hebben wij het makkelijk gemaakt om alle aanbieders met elkaar te vergelijken, zodat u een goede keus kunt maken tussen de diverse reizen.
Al onze aanbieders zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn zeer betrouwbaar. Wanneer u toch meer wilt weten over een bepaalde reisorganisatie kunt u reviews lezen van mensen die eerder een citytrip New York met vlucht bij die aanbieder hebben geboekt.

Vliegen naar New York

Vanaf Schiphol gaan er dagelijks vluchten naar New York. Sommige van deze vluchten vliegen rechtstreeks terwijl andere eerst een tussenlanding maken in een ander land. Een directe vlucht is vaak een stuk sneller dan een vlucht met overstap. Ook de prijs van beide soorten tickets zit soms erg dicht bij elkaar, waardoor het verstandiger is een directe vlucht te boeken. De vlucht van Brussel naar New York duurt ongeveer 7 a 9 uur. Aan boord worden er vaak films vertoond om u te vermaken. Daarnaast zijn er tijdens de gehele vrucht drankjes, tijdschriften en voedselwaren te koop.

Overnachten in New York

Wanneer u een citytrip New York met vlucht gaat maken, zijn er een aantal zaken waar u goed op moet letten. New York is een enorme stad met maar liefst 9,5 miljoen inwoners. De afstanden die soms moeten worden afgelegd van punt A naar B zijn niet wat wij in België gewend zijn. Het duurt uren om in New York van de ene naar de andere kant van de stad te komen. Houdt hier goed rekening mee tijdens het uitkiezen van uw accommodatie. Sommige hotels liggen zover van de stad af dat je zo een halve dag kwijt bent om in hartje New York te komen. Zorg ervoor dat uw hotel dichtbij een verbinding met het openbaar vervoer ligt en niet te ver van het centrum ligt.

Wat te doen in New York

Zoals gezegd is er in New York enorm veel te zien en te doen. Een bezoekje aan het iconische Vrijheidsbeeld mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een trip door New York. Daarnaast zijn er nog een aantal wereldberoemde plekken die je kunt bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Times Square, Broadway, Central Park en het gloednieuwe One World Trade Center. Ook op het gebied van cultuur is er genoeg te zien in New York. Het enorme Metropolitan Museum Of Art is namelijk het huis van een van de belangrijkste kunstcollecties ter wereld.
Genoeg te doen voor iedereen dus in deze ‘hoofdstad van de wereld’! Twijfel daarom niet langer en boek een voordelige citytrip New York met vlucht.