Bronx zoo

Direct naar de aanbiedingen?

Op zoek naar aanbieders voor deze reis? Citytrip-NewYork.be heeft de beste aanbieders voor deze reis geselecteerd.

De aanbieders zijn betrouwbaar en hebben scherpe prijzen, bekijk en vergelijk ze daarom snel!

Bekijk alle aanbieders
Connections New YorkBooking.com hotelssunjetsStedentrips LogoExpedia ReizenjetairE-Bookers

Bronx Zoo

Heeft u zin om met de kinderen een dagje op stap te tijdens een citytrip New York? Dan is de ‘Bronx’ dierentuin de ideale bestemming! In deze dierentuin gelegen in de wijk Bronx zijn meer dan alleen dieren te vinden.

De Bronx zoo dierentuin ligt in dewijk Bronx in het Bronx park. Met een grootte van 107 hectare is het de grootste stads dierentuin van de Verenigde Staten, dat mag ook wel, want er wonen maar liefst 4000 dieren! De dierentuin is open sinds 1899 en heeft sindsdien zijn naam bekend gemaakt, want er is veel te beleven! Een bezoek aan dit dierentuin garandeert u een spannende, avontuurlijke en vooral leuke tijd! Al overtuigd? Ga dan naar één van onze aanbieders voor meer informatie.

Dieren in de Bronx Zoo New York

De dierentuin heeft ruim 4000 dieren verdeeld onder 265 diersoorten. Deze dieren leven allemaal in hun eigen plekje langs de Bronx River. Aan deze rivier zijn de natuurlijke leefgebieden van de dieren nagemaakt, zodat u een goed beeld krijgt van de echte leefomgeving van de dieren.

Attracties in de Bronx Zoo

In deze dierentuin in New York zijn verschillende attracties. Ééntje hiervan is de ‘Tiger mountain’ , dit is het leefgebied van verschillende soorten tijgers. Dit, in Russische stijl, gemaakte gebied laat goed zien hoe de tijgers in het wild leven, want de tijgers krijgen echt vlees te eten en gedragen zich net zo als in het wild. Verder kunnen kinderen hier verschillende spelletjes doen, zoals een veldtocht waar kinderen meer leren over de tijgers. Ook zijn er poolberen!

polar bear bronx zoo

Ook is er de ‘Congo gorilla forest’. Dit nagemaakte regenwoud laat u Zuid-Afrika beleven in het echt! Hier vindt u de originele planten die ook in Zuid-Afrika groeien en 20 gorilla’s! In deze attractie kunt u ook op de boomtoppen uitkijken over het gebied in een speciaal wachthuisje.

Madagaskar! In dit gebied speciaal gewijd aan het eiland Madagaskar kunt u meer te weten komen over dit eiland. Hier leven de originele dieren en planten. Verschillende dieren die hier leven zijn: lemuren en krokodillen.

De wild Afrika monorail is één van de mooiste attracties in deze dierentuin. Met deze monorail zweeft u over een gebied ingericht op Afrika. Hier ziet u: antilopes, Afrikaanse herten en olifanten. Deze dieren leven langs de rivier, in een leefgebied ingericht op Afrika.

Een citytrip New York boeken om zo een bezoekje te brengen aan de Bronx Zoo?

In de dierentuin zijn verder nog andere leuke evenementen georganiseerd, zoals: dolfijnen- en roofvogel shows en 3D films over het leven in het water. Ook zijn er grote speeltuinen voor de kinderen en kunnen de volwassenen genieten van een drankje op het terras. Ga naar één van onze aanbieders voor meer informatie over deze dierentuin.

Over ons: Citytrip-Newyork.be

Citytrip-NewYork.be is opgezet om het klanten makkelijker te maken te navigeren tussen meerdere aanbieders en aanbiedingen. Samen met andere reisbureaus hebben wij een website gemaakt die het gemakkelijk maakt te navigeren tussen de vele citytrip New York mogelijkheden die er zijn.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*