Central Park

Direct naar de aanbiedingen?

Op zoek naar aanbieders voor deze reis? Citytrip-NewYork.be heeft de beste aanbieders voor deze reis geselecteerd.

De aanbieders zijn betrouwbaar en hebben scherpe prijzen, bekijk en vergelijk ze daarom snel!

Bekijk alle aanbieders
Connections New YorkBooking.com hotelssunjetsStedentrips LogoExpedia ReizenjetairE-Bookers

Central Park

Central Park is een publiek park in het centrum van Manhatten, New York. Dit is een van de meest bezochte bezienswaardigheden voor mensen die een citytrip New York nemen. Hoe komt dit? Lees snel verder!

Als u zelf Central Park in New York wilt ontdekken. Raden wij u ons Citytrip New York aanbieders aan:

De grootte van het Central Park

Het Central Park strekt over maar liefst 4 kilometer en heeft veel bezienswaardigheden om te ontdekken. De aanleg van dit prachtige park heeft maar liefst 16 jaar geduurd en in die tijd zijn er maar liefst 500.000 bomen en planten geplant. Het park bevat prachtige door mens ontworpen meren, vele leuke wandelweggetjes, ijsbanen, mooie open vlaktes, sportvelden en nog veel meer! Ook is het park een veel bezochte plaats voor vogels die even tot rust willen komen van hun lange trektocht. Hiervan kunt u het meest genieten als de auto’s verbannen worden rond 7 uur.

Bezienswaardigheden in het Central Park van New York

In het Central Park zijn vele bekende bezienswaardigheden te ontdekken. De bekendste bezienswaardigheid in het Central park is het Metropolitan museum of Modern Art. Dit museum wordt erkend als een van de meest invloedrijke museum in de wereld en is een bestemming die u niet zou mogen missen als u in het Central Park bent.

Ook vindt u in het Central Park het prachtig Belvedere Castle, wanneer u dit kasteel van een afstandje ziet is het al een moment om niet te vergeten. Ook zijn er nog kleine dierentuintjes te vinden en natuurlijk nog veel meer kleinere bezienswaardigheden zoals een kermis of the Diary. Dit kunt u allemaal zelf ontdekken als u een Citytrip New York neemt!

belvedere castle

Wilt u het Central Park van dichtbij zien?

Dan raden wij van citytrip-newyork.be u aan om bij onze reisaanbieders te gaan vergelijken. Wij hebben alle reisaanbieders die een citytrip naar New York aanbieden voor u op een rij gezet. Hierbij kan onder andere het prachtige Central Park van New York ontdekt worden!

Over ons: Citytrip-Newyork.be

Citytrip-NewYork.be is opgezet om het klanten makkelijker te maken te navigeren tussen meerdere aanbieders en aanbiedingen. Samen met andere reisbureaus hebben wij een website gemaakt die het gemakkelijk maakt te navigeren tussen de vele citytrip New York mogelijkheden die er zijn.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*