Kindvriendelijke New York Hotels met Zwembad

amerika vlag

Met kinderen New York bezoeken? Dan is een kindvriendelijk hotel een aanrader! Vind op deze pagina een top 3 met kindvriendelijke hotels en een overzicht met de beste hotelaanbieders. Vind direct de beste aanbiedingen!


Lees verder

New York City is een uitstekende reisbestemming voor mensen die een Citytrip New York boeken in combinatie met kinderen. In New York zijn er tal van attracties en activiteiten die leuk zijn voor kinderen. Echter, zoals bij de meeste gezinnen het geval is. Zijn mensen die een citytrip New York met kinderen boeken op zoek naar een kindvriendelijk hotel met een zo groot mogelijk zwembad! Het grote voordeel hiervan is dat de ouders van hun rust kunnen genieten terwijl de kinderen helemaal los gaan in het zwembad. Waar u als snel tegen aan gaat lopen als u op zoek bent naar een hotel in New York in combinatie met kinderen, is dat er weinig hotels zijn in New York met een leuk zwembad. In dit artikel leert u meer over welke hotels kindvriendelijk zijn en ook welke attracties en activiteiten zich in de buurt van deze hotel bevinden.

Kindvriendelijke New York Hotels met zwembad

Crowne Plaza Time Square Hotel – Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Times Square. Het Crow Plaza Times Square hotel biedt u een 4 baans en 55 meter lang zwembad in samenwerking met het New York sports Club. Jammer genoeg zijn het aantal stoelen en het lounge dek in ruimte beperkt. Dit Hotel in New York is een goed alternatief voor gezinnen die op vakantie gaan in New York met hun kinderen en voornamelijk het prachtige Broadway en Times Square gebied willen ontdekken. Ook is er bij het Crowne Plaza Time Square Hotel veel mogelijkheid voor gezinnen die een Citytrip New York met kinderen willen boeken met een krap budget.

The Peninsula Hotel new York – Het Peninusula Hotel in New York is een leuk hotel met zwembad faciliteiten. Gelegen op het 23e verdieping van het hotel is een prachtig zwembad omsloten met glas en een chique décor. Het zwembad hier zal uw kinderen goed doen en uwzelf ook. Het zwembad is zo ingericht om een zeer rustgevend en ontspannen gevoel over te brengen. Ook heeft het zwembad doordat het zich op de 23e verdieping van het hotel bevindt een prachtig uitzicht. Het Penisula Hotel in New York is voor mensen met een wat hoger budget.

Millennium UN Plaza Hotel – Dit hotel bevindt zich in het Plaza gebied van de Verenigde Naties. Dit hotel heeft een mooi zwembad met 3 banen. Het Millennium UN Plaza hotel is te beschrijven als een hotel met luxe. Het zwembad bevindt zich op de 27e verdieping wat voor een geweldig uitzicht zorgt. Het enige mindere aan dit hotel is dat de zwembad lounge wat aan de kleine kant is.

Bekijk onze aanbieders voor meer informatie over kindvriendelijke hotels in New York met zwembad

Als u meer te weten wilt komen over hotels  New York met zwembad raden wij u aan om bij onze aanbieders te gaan kijken. Hier vindt u prachtige foto’s van de hotels in New York. Wij hopen dat wij u met dit artikel hebben kunnen helpen met het vinden van kindvriendelijke Hotels met Zwembad in New York.