Carnegie Hall

Direct naar de aanbiedingen?

Op zoek naar aanbieders voor deze reis? Citytrip-NewYork.be heeft de beste aanbieders voor deze reis geselecteerd.

De aanbieders zijn betrouwbaar en hebben scherpe prijzen, bekijk en vergelijk ze daarom snel!

Bekijk alle aanbieders
Connections New YorkBooking.com hotelssunjetsStedentrips LogoExpedia ReizenjetairE-Bookers

Carnegie Hall

New York wordt ook wel de stad genoemd die nooit slaapt. De stad in het noordoosten van de Verenigde Staten heeft de bezoekers veel te bieden. Natuurlijk zijn er de vele bezienswaardigheden, zoals Carnegie Hall en het Empire State Bulding, maar er is ook het Central Park, waarin je tot rust kunt komen.

Steeds meer mensen kiezen daarom New York als bestemming voor een citytrip.

Carnegie Hall
Deze beroemde concertzaal is in 1890 gebouwd door de filantroop Andrew Carnegie. Het is één van de meest vooraanstaande en prestigieuze zalen voor zowel klassieke als populaire muziek in de Verenigde Staten. Vele beroemde artiesten van over de hele wereld hebben er opgetreden. Uit Nederland waren dat onder meer Herman van Veen en Wibi Soerjadi.
Carnegie Hall wordt de mooiste concertzaal ter wereld genoemd. Het gebouw heeft drie zalen waarin plaats is voor 2800, 1200 en 250 bezoekers. De zaal staat vooral bekend om zijn architectuur en bewogen geschiedenis.
Maar het meest bijzondere is de akoestiek: de nagalmtijd bedraagt met publiek 1,80 seconden, een uniek gegeven.

carnegie hall

Overige bezienswaardigheden in New York
Tijdens uw citytrip naar New York kunt u behalve Carnegie Hall nog veel meer bezienswaardigheden bezoeken.
Empire State Building
In het centrum van Manhattan staat één van de mooiste wolkenkrabbers van New York. Na de vernietiging van het World Trade Center is het Empire state Building ook weer het hoogste gebouw van de stad.
Vrijheidsbeeld
Hét symbool van de Verenigde Staten staat in New York: het Vrijheidsbeeld. Het is niet meer mogelijk de kroon bovenin te bezoeken, maar u moet het beeld in ieder geval van dichtbij gezien hebben.
Museum of Modern Art
In New York zijn verschillende musea, waarvan diverse voor moderne kunst. Het Museum of Modern Art is de bekendste. Het heeft een grote collectie werken van bekende schilders zoals Van Gogh, Monet, Picasso en Matisse.
Central Park
Het moerasland vlakbij de destijds bestaande bebouwing van New York werd in de 19e eeuw veranderd in een prachtig park. Nu is Central Park een bijzondere groene oase tussen de wolkenkrabbers.

Voor nog meer bezienswaardigheden in new york, kunt u onze top 10 bekijken!

 

Over ons: Citytrip-Newyork.be

Citytrip-NewYork.be is opgezet om het klanten makkelijker te maken te navigeren tussen meerdere aanbieders en aanbiedingen. Samen met andere reisbureaus hebben wij een website gemaakt die het gemakkelijk maakt te navigeren tussen de vele citytrip New York mogelijkheden die er zijn.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*