Reisorganisaties

Direct naar de aanbiedingen?

Op zoek naar aanbieders voor deze reis? Citytrip-NewYork.be heeft de beste aanbieders voor deze reis geselecteerd.

De aanbieders zijn betrouwbaar en hebben scherpe prijzen, bekijk en vergelijk ze daarom snel!

Bekijk alle aanbieders
Connections New YorkBooking.com hotelssunjetsStedentrips LogoExpedia ReizenjetairE-Bookers

Times square

Times Square is een wereldberoemde plein en stadswijk in New York. Deze plein bevindt zich op de kruising van Broadway en Seventh Avenue tussen 42nd Street en 47th Street. Het is ook het zakelijk district en cultureel centrum van de metropool New York. Het eerste wat opvalt rondom het plein zijn de elektronisch verlichte billboards. De theaterbuurt Broadway is ook hier te vinden. Voor shoppen en eten op Times Square is er te kust en te keur in grote winkelcentra en trendy restaurants. Miljoenen mensen bezoeken jaarlijks deze plein om te kunnen genieten van verschillende soorten kunst, cultuur, film en muziek. Oud- en Nieuwjaar worden hier uitbundig gevierd.

Als je een Citytrip New York wilt maken

Kun je naast Time Square ook de volgende bezienswaardigheden bekijken. Bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge, Central Park, China Town en Tribeca zijn een bezoek waard. Het Vrijheidsbeeld staat symbool voor politieke vrijheid en democratie. Het monument bevindt zich in New York Harbor op Liberty Island die je met de boot vanuit het stadsdeel Lower Manhattan bereikt. Het beeld heet iedereen uit de hele wereld welkom in New York. De Brooklyn Bridge is een 1,8 kilometer lange hangbrug over de East River uit 1883. Het vormt de verbinding tussen de stadsdelen Brooklyn en Lower Manhattan. De brug staat symbool voor de verzoening en eensgezindheid na de burgeroorlog in de negentiende eeuw. Central Park is de bekendste park van heel de USA. Je kunt er joggen, wandelen, picknicken, rollerskaten en schaatsen. Ook om er te genieten van live muziek en een bezoek aan de lokale dierentuin horen erbij. China Town is de meest dichtbevolkte stadsbuurt van New York. Je krijgt hier een andere kijk op de Aziatische cultuur, kunst en culinaire hoogstandjes.

Zelfs tempels!

Je kunt er onder meer de Mahayana boeddhistische tempel bezoeken, lekker eten en drinken in een van de vele restaurants. Ook het bekijken van Chinese traditionele dansvoorstelling en martial arts in de open lucht zijn de moeite waard. Tribeca is een wijk in het stadsdeel Lower Manhattan. De naam van de wijk is een afkorting van ‘Triangle Below Canal Street’. Het is een vooraanstaande en gewilde stadswijk met veel groen waar veel beroemde artiesten wonen. Dit en nog veel meer zijn in deze veelzijdige metropool te zien.

Bekijk ook is onze top 10 bezienswaardigheden in New York lijst voor meer bezienswaardigheden in New York!

Over ons: Citytrip-Newyork.be

Citytrip-NewYork.be is opgezet om het klanten makkelijker te maken te navigeren tussen meerdere aanbieders en aanbiedingen. Samen met andere reisbureaus hebben wij een website gemaakt die het gemakkelijk maakt te navigeren tussen de vele citytrip New York mogelijkheden die er zijn.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*