Vrijheidsbeeld

Direct naar de aanbiedingen?

Op zoek naar aanbieders voor deze reis? Citytrip-NewYork.be heeft de beste aanbieders voor deze reis geselecteerd.

De aanbieders zijn betrouwbaar en hebben scherpe prijzen, bekijk en vergelijk ze daarom snel!

Bekijk alle aanbieders
Connections New YorkBooking.com hotelssunjetsStedentrips LogoExpedia ReizenjetairE-Bookers

Vrijheidsbeeld

Van alles wat symbool staat voor wereldstad New York is het beroemde Vrijheidsbeeld toch wel één van de bekendste bezienswaardigheden die je er zeker niet mag mislopen wanneer je ook maar een beetje in de buurt bent. Het hoort bij de stad zoals de Dom bij Utrecht hoort, om maar even met een voorbeeld uit eigen land te komen. Wie dus gaat voor een citytrip door New York zal al snel merken dat de stad dus onlosmakelijk verbonden is aan het wereldbekende beeld. Iedereen heeft er vast wel eens wat over gehoord, er wat over gezien of is er (nog beter) zelf geweest om dit reusachtige beeld met eigen ogen te ervaren en natuurlijk de rest van de stad te ontdekken. Reken er maar op dat vervelen er niet in zit! Als er ergens veel te beleven valt is het wel in New York. Dat komt zonder twijfel voor een heel groot deel door het Vrijheidsbeeld.

vrijheidsbeeld

Wat kunt je nog meer doen tijdens jouw citytrip door New York?

Vergeet terwijl je de stad aandoet tijdens een citytrip ook zeker de rest van het altijd mooie New York niet. Het barst er van de torenhoge wolkenkrabbers, interessante musea en gezellige dierentuinen. Voor de geïnteresseerden in internationale politiek is een bezoekje aan het gebouw van de Verenigde Naties zeker een aanrader. Wie religieus is zal het zeker boeiend vinden om naar de St. Patrick’s Cathedral te gaan. Voor de economen onder ons mag Wall Street absoluut niet overgeslagen worden.

Ontdek theater, cultuur, economie en meer!

Theaterliefhebbers kunnen ondertussen hun hart ophalen aan de vele musicals die te bewonderen zijn op het wereldberoemde Broadway wat voor menig acteur of actrice in de musicalwereld de kroon op het werk is. Kieskeurig hoef je voor de shows niet te zijn, maar gezien het enorme aanbod moet je niet aan het twijfelen slaan over welke musical het nu wordt. Prachtig hoe religie, cultuur, economie, politiek en nog veel meer samen weten te komen in zo’n grote, bekende en variërende stad als New York. Het is in ieder geval nooit saai en waar je ook van houdt: voor iedereen is er wel wat te beleven. Daarom is New York zo leuk om aan te doen tijdens een citytrip. Het is gewoon één van de fantastische plekken die je als reisliefhebber voor geen goud wil missen. Wanneer ga jij er heen?

Over ons: Citytrip-Newyork.be

Citytrip-NewYork.be is opgezet om het klanten makkelijker te maken te navigeren tussen meerdere aanbieders en aanbiedingen. Samen met andere reisbureaus hebben wij een website gemaakt die het gemakkelijk maakt te navigeren tussen de vele citytrip New York mogelijkheden die er zijn.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*