Empire state building

Direct naar de aanbiedingen?

Op zoek naar aanbieders voor deze reis? Citytrip-NewYork.be heeft de beste aanbieders voor deze reis geselecteerd.

De aanbieders zijn betrouwbaar en hebben scherpe prijzen, bekijk en vergelijk ze daarom snel!

Bekijk alle aanbieders
Connections New YorkBooking.com hotelssunjetsStedentrips LogoExpedia ReizenjetairE-Bookers

Empire State Building

De Empire State Building is een van de meest bezochte bezienswaardigheden door toeristen in New York. Dit maar liefst 102 verdiepingen hoge gebouw bevindt zich in Manhatten en is een gebouw die u niet mag missen tijdens een Citytrip New York. De Empire State Building is voor maar liefst 40 jaar het hoogste gebouw in de wereld geweest en staat al overeind sinds 1931, maar waarom is dit gebouw nou een veel bezochte bezienswaardigheid in New York? Lees snel door en leer meer!

U kunt ook direct aanbieders vergelijken om zo het Empire State building van dichtbij te zien:

Waarom is de Empire State Building zo bijzonder?

De Empire State Building staat het meest bekend om zijn rol in de veel bekeken film King Kong, maar de Empire State Building heeft nog meer rollen gespeeld. Zo komt het voor in meerdere Media omstandigheden waaronder:

  • Godzilla de film
  • De film Independence day
  • Pink Floyd heeft bovenop het Empire State Building een lichtshow gegeven
  • Docter Who een hele bekende serie
  • Gossip Girl
  • En nog veel meer waaronder verschillende boeken en andere films!

Fans van deze films of boeken hebben vaak de reden om het verhaal van dichtbij te bekijken, maar is het Empire State building ook nog interessant voor mensen die geen interesse hebben in deze films of verhalen? Het antwoord is JA! Ten eerste kunt u bovenin het gebouw van een prachtig uitzicht genieten over heel New York. Ook is het aangeraden naar de verdieping te gaan als het nacht is, hierbij zult u ontdekken hoe slapeloos New York nu echt is. Alleen al voor dit uitzicht is het Empire State Building een bezoekje waard! Vlakbij het Empire State Building bevindt zich Central Park. Dit park is ook zeker een kijkje waard tijdens u Citytrip New York!

empire state building citytrip new york

Empire State Building van dichtbij bekijken?

Vergelijk dan de mogelijkheden bij ons Citytrip New York aanbieders. Als onze reisaanbieders zijn zorgvuldig uitgekozen op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wacht dus niet langer en ga naar onze reisorganisatie pagina en ontdek de aanbieders!

Over ons: Citytrip-Newyork.be

Citytrip-NewYork.be is opgezet om het klanten makkelijker te maken te navigeren tussen meerdere aanbieders en aanbiedingen. Samen met andere reisbureaus hebben wij een website gemaakt die het gemakkelijk maakt te navigeren tussen de vele citytrip New York mogelijkheden die er zijn.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*